Proizvodnja medicinske plastike za zdraviju budućnost!

O nama /

Ovde možete naći više o našoj kompaniji

Sam Plast

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i promet laboratoriskog pribora, medicinskih sredstava i plastične ambalaže. Proizvodna delatnost je koncipirana na proizvodnji proizvoda od kvalitetnih plastičnih materijala (polistirola, polipropilena, polietilena i klirita). Misija SAM PLAST-a je kreiranje i održavanje konkurentske prednosti na domaćem, regionalnom i svetskim tržištima obezbeđujući korisnicima profesionalne usluge i visokokvalitetna medicinska sredstva za potrebe zdravstvenih centara.

Proizvodi

Proizvodi preduzeća "SAM PLAST" nalaze primenu u biohemiskim, bakteriološkim i drugim laboratorijama u oblasti zdravstva. Koriste se i za razna ispitivanja u laboratorijama javnih vodovoda, farmaceutskoj, prehrambenoj i drugim granama industrije. Preduzeće proizvodi oko 15 različitih proizvoda koji su prema nameni razvrstani u nekoliko grupa.

Naš cilj

Cilj SAM PLAST D.O.O. je da postane i ostane vodeće preduzeće na tržištu u pogledu kvaliteta pružanja usluge i kvaliteta proizvoda koji su predmet pružanja usluge prodaje i konstaltinga. Ovaj cilj SAM PLAST D.O.O. ostvaruje sprovođenjem i stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom usaglašenog sa zahtevima standarda ISO 9001:2008 i ISO 13485:2012, što obuhvata:

  • - Mere za povećanje zadovoljenja korisnika
  • - Stalnu modernizaciju opreme i obuku kadrova
  • - Ostvarenje liderske uloge rukovodstva...

Naši kapaciteti


Uprava

Kod nas je zaposlen obrazovan kadar, koji na stručan način obrađuje sve vaše porudžbine i brine o kvalitetu i roku isporuke...

Proizvodnja

Proizvodni pogon je opremljen savremenim mašinama koje obezbeđuju maksimalan kvalitet svim našim proizvodima...

Proizvodi

Proizvodi od medicinske plastike sa primenom u biohemiskim, bakteriološkim i drugim laboratorijama u oblasti zdravstva ...

Vozni park

Vozni park koji posedujemo je garant da će svi proizvodi do kupca biti otpremljeni na brz, siguran i bezbedan način...

Sam Plast


Preduzeće za proizvodnju i usluge SAM PLAST D.O.O. osnovano je početkom 2004. godine. Osnivač i vlasnik preduzeća kao i Direktor je Milovan Kujundžić. Sedište preduzeća nalazi se u Opštini Čačak, Mesto Loznica, Jelički put br. 18 i smešteno je u sopstvenom poslovnom prostoru. Centrala firme nalazi se na pomenutoj adresi, gde se nalazi proizvodni pogon i magacinske službe. Preduzeće je organizovano po sektorima i ima ukupno 12 radnika.

Svoju proizvodnu strategiju i razvojnu orijentaciju preduzeće zasniva na poboljšanju procesa, utvrđivanje automatizacije, poboljšanje kvaliteta, razvoju novih proizvoda, smanjenju troškova poslovanja, edukaciji i obuci zaposlenih. Za sprovođenje ove poslovne strategije zaduženi su svi zaposleni u firmi. Razvoj novih proizvoda i edukacija zaposlenih kao i stalno unapređenje tehnologije ima primaran značaj u preduzeću. Naše je opredeljenje da poboljšanjem procesa, uvođenjem novih tehnologija povećamo serije i stvorimo mogućnosti za rentabilniju proizvodnju.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i promet laboratoriskog pribora, medicinskih sredstava i plastične ambalaže. Proizvodna delatnost je koncipirana na proizvodnji proizvoda od kvalitetnih plastičnih materijala (polistirola, polipropilena, polietilena i klirita). Preduzeće proizvodi oko 25 različitih proizvoda koji su prema nameni razvrstani u nekoliko grupa. Većina proizvoda je za jednokratnu upotrebu, atoksični su, apirogeni i sterilni. Sterilizacija se vrši gama zracima. Redovna kontrola sterilnosti se vrši u ovlašćenim laboratorijama. Proizvodi se pakuju u kartonsku ili polietilensku ambalažu i zaštićeni su od kontaminacije.

Proizvodi preduzeća SAM PLAST nalaze primenu u biohemiskim, bakteriološkim i drugim laboratorijama u oblasti zdravstva. Koriste se i za razna ispitivanja u laboratorijama javnih vodovoda, farmaceutskoj, prehrambenoj i drugim granama industrije.